VI ER GRASSAT.

Et kreativt kommunikationsbureau med base i hjertet af Haderslev

HVEM ER GRASSAT?
Vi er et kreativt kommunikationsbureau, baseret på netværkstanken, fordi vi tror på, at det bedste resultat opnås, når det bedste team samles i forhold til opgaven, stor som lille. Vi har stor erfaring i at løse kommunikations- og designopgaver for en lang række brands og virksomheder, store som små. Grassat er ejet og drevet af Thomas Bjerregaard Bonde.

HVORDAN ARBEJDER GRASSAT?
Vi elsker at gå grassat. I design. I strategi. I idéer. I kommunikation. Fordi det kræver vildskab at skabe effektiv kommunikation. Nogle gange skal man bare helt derud, hvor kragerne vender; dér, hvor de rigtig gode idéer bor. Men når vi lander med løsningen, så handler det ikke længere om vildskab. Så handler det om ro. Vi skal ha’ ro i maven. Den ro, som kun den rigtige løsning kan skabe. For hvis ikke vi sammen tror på den, hvordan skal målgruppen så?

HVORFOR VÆLGE GRASSAT?
Vi leverer gennemarbejdede og effektfulde design- og kommunikationsløsninger, funderet på den rette strategi og idé – så enkelt er det. Vi har ingen fordyrende og forsinkende mellemled, kontakten er direkte med opgaveløser, da vi er overbeviste om, at det bedste resultat opnåes i tæt samarbejde med kunden. Vi tror på, at kommunikation, der involverer og engagerer er vejen frem, i stedet for larm og støj, som forbrugerne lukker af for helt automatisk. Sidst men ikke mindst, er vores fornemmeste opgave at være et positivt aktiv til bundlinjen i vores kunders virksomhed – hver gang.

Grafisk design
Web udvikling
Rådgivning
Sociale medier
Tekst
Koncept og strategi

SÅDAN ARBEJDER VI. DET ER HELT ENKELT.

Brainstorm

Der skal idéer på bordet – og gerne sammen med kunden.

Udvikling

Når idéen er på plads, går vi grassat i udvikling af projektet.

Effektfuld løsning

Projektet udarbejdes, og afsluttes først, når alle parter er glade og har ro i maven.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart