fbpx

GRASSAT HJÆLPER DIN

VIRKSOMHED MED AT BLIVE SET

Vi tror på at kreativitet og samarbejde er vejen frem, og har mange års erfaring med

at løse print og online projekter for en lang række kunder.

Få meget mere ud af dit marketingbudget

Grassat er et design- og marketingbureau, dog ikke et helt almindeligt et af slagsen. Vi har fødderne plantet godt og grundigt i den sønderjyske muld og har en hands down og i øjenhøjde tilgang til kunder og projekter – varm luft og lange salgstaler skal man finde et andet sted.


Hvorfor Grassat?

Fordi vi i opgaveløsningen, godt kan lide at gå grassat – på den gode måde. Der må gerne tænkes ud af boksen, vi er ikke bange for at udfordre, vende tingene på hovedet og levere kreative og overraskende løsninger.


Med mere end 20 års erfaring med grafisk design og marketing, får man i Grassat en kompetent og erfaren samarbejdspartner, der kender gamet og ved hvad der virker og skal til, for at blive set og få effekt.

Historien bag Grassat

Grassat blev stiftet i sommeren 2019 i Haderslev af Thomas Bjerregaard Bonde, med en mission om at levere gennemarbejdede og skarpe løsninger, hvor fokus ikke blot var på et flot og professionelt stykke grafisk og kommunikativt arbejde, men også på den resultatskabende løsning, med tanke og erfaring bag – til en fair pris.


Grassat er funderet på netværkstanken, og har derfor et stort netværk af samarbejdspartnere og specialister, der favner bredt

kompetencemæssigt. Dermed kan vi påtage os større projekter og fungere som full-service bureau og omkostningerne holdes nede, da teamet altid tilpasses nøjagtig efter projektet.


Grassat hjælper løbende en række, primært Sønderjyske virksomheder, store som små, og har blandt andre Sønderjysk Elitesport, Alterna Huse og Haderslev Kommune på kundelisten.

Døren på kontoret i hjertet af Haderslev er altid åben, så kig endelig forbi til en snak eller kontakt Thomas via knappen nedenfor.

Priser, nomineringer og jury

· Eurobest nominering 2006

· Vinder af Børsen’s Bulls Eye 2006

· Guld ved Ad:Tech 2007

· Cannes Gold Lion nominering 2007

· Guld ved Summit Awards 2007

· Bronze ved Summit Awards 2007

· Cannes Gold Lion nominering 2009

· Sølv ved Summit Awards 2011

· Bronze ved Summit Awards 2011

· 3 nomineringer ved Direct Marketing Prisen 2014

· Award winner ved Echo Awards 2015


Del af den interaktive jury ved Summit Awards 2007 og 2011.

Grassat er en vigtig medspiller på vores hold.

Vi nyder godt af at have en dygtig, ekstern sparringspartner, der bidrager strategisk på det grafiske – og kommunikationsmæssige område. Grassat løber gerne en ekstra meter – kender SønderjyskE, kender os og vores værdier, som er grundstenene i det lyseblå DNA. Oven i hatten kan samarbejdet skaleres efter behov. Vi er meget tilfredse.

Kell Haugaard

Marketingchef – SønderjyskE

Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Grassat. Her bliver der lyttet til alle ønsker, store som små, og man møder høj professionalitet og kreativitet fra første dag. Det er en ren fornøjelse.

Pia Larsen

Ejer – Den Lille Forfatter

thin

Skal vi også hjælpe dig med at blive set?